Pour être informé(e) en priorité des nouveautés de l'atelier? Inscrivez-vous à notre newsletter.

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Search

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.

CERAMICART

Een geschenk voor de feestdagen door Cécile Rochus, de keramiste van emoties

Dit jaar maken we gebruik van de kerstmarkten om de cadeaus voor onder de kerstboom uit te kiezen. Wij willen dat ze duurzaam, ecologisch, artisanaal en 100% Belgisch zijn. Dus, laten we onszelf trakteren! Focus op de verschillende plaatsen waar u de creaties van Cécile Rochus, de keramiste van emoties, kunt bewonderen en als cadeau kopen.

Cécile Rochus – Keramiste van emoties

Keramiek stelt ons in staat terug te keren naar de aarde, naar onze bron. Het helpt ons om ons te verankeren in het huidige moment en nodigt ons uit om terug te keren naar een ritme dat dichter bij dat van de natuur ligt. Dit is wat Cécile Rochus meer dan 20 jaar geleden verleidde toen zij het kleiwerk in de Verenigde Staten ontdekte.

De charme van de markt

Objecten "in het echt" aanraken is charmanter dan ze ons via onze schermen voor te stellen. Wat een kans om de artieste achter al deze mooie klompjes te ontmoeten. Het is een kans om haar passie te delen en u de verhalen achter een stuk te ontdekken.

Vijf collecties

Mokken, kopjes, vazen, schotels, waterboterschalen en bamboe zeepbakjes passen stijlvol in het interieur en fleuren woon- en werkruimten op. De lichte en kleurrijke porseleinen juwelencollectie zal de look compleet maken. De ongeduldigen onder u kunnen de 5 nieuwe collecties (Volcano, Belgian Sky, Lichen, North Sea, Drops) ontdekken op haar Facebookpagina en haar volgen op haar Instagram account. Er is ook een virtuele markt gepland op 6 en 15 december om 20 uur.

Giften

En als het niet gemakkelijk is om iets uit te kiezen voor iemand anders, blijven cadeaubonnen een uitstekend alternatief. Ga voor een unieke creatie of een minicyclus van trendy ontdekkingsworkshops. Ideaal voor een eco-bewust cadeau dat niet in de kast of op marketplace zal belanden!

Kruis deze data aan in je agenda 2021

  • Vanaf 9/11 tot eind december: Galerie Boutique De Passage,Ville 2 in Charleroi
  • 6 en 15/12 om 20.00 uur: virtuele markt - live op de Facebook-pagina en Instagram
  • 10/12 van 18u tot 23u: Wooh Original office store, Joseph Lunsstraat 12, 1400 Nijvel
  • 12/12 van 10u tot 18u: Brusselsmakersmarket - Gare Maritime, Picardstraat 1000 Brussel
  • 18-19/12 van 11u tot 19u: Let is slow Market georganiseerd door Greenbiz en het duurzaamheidsdorp Be-Here - Dieudonné Lefèvrestraat 4, 1020 Brussel

Volg mij op sociale netwerken

https://www.facebook.com/ceramicartcecilerochus

https://www.instagram.com/ceramicartcecilerochus/

X