Pour être informé(e) en priorité des nouveautés de l'atelier? Inscrivez-vous à notre newsletter.

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Search

  • No products in the cart.
  • No products in the cart.

Bedrijjven

Klei
ten dienste van de teambuilding

De omwentelingen van de laatste jaren hebben een invloed gehad op de sfeer en onze relaties op het werk. Hoe kunnen we de stemming opvrolijken, de banden tussen collega's aanhalen en vooral de motivatie hooghouden?

Werken met klei geeft ons een gevoel van welzijn. Door met onze handen te werken, laten we onze overwerkte hersenen tot rust komen. Durf een keramiek activiteit in uw bedrijf aan te bieden met als bonus de creatie van een persoonlijk en uniek object en een serener team.

BUSINESS
GIFTS

Uw werknemers hebben de laatste tijd samengewerkt om hun doelen te bereiken. Uw leveranciers hebben u een goede dienst bewezen en hebben u bijgestaan. Bedank hen voor hun inspanningen door hen een 100% Belgisch en uniek geschenk aan te bieden! Elk stuk wordt met passie met de hand gemaakt in mijn atelier ten noorden van Brussel. Door uw geschenken bij een ambachtsman te bestellen, doet u iets voor de planeet en steunt u bovenal de plaatselijke economie. Door uw geschenken bij een ambachtsvrouw te bestellen, doet u iets voor de planeet en steunt u bovenal de lokale economie.

Productietijd: 8 weken

"succes is van iedereen. het draait allemaal om teamwork."

Frank Picard

X